Agenda

Recreatie Vakbeurs 2020 Hardenberg

Op 17, 18 & 19 november vindt Recreatie Vakbeurs 2020 plaats in de gastvrije omgeving van Evenementenhal Hardenberg. Om 10.00 uur openen de deuren, maar houd voor het laatste nieuws de website van de beurs in de gaten: www.recreatie-vakbeurs.nl.

Recreatie Vakbeurs zorgt ervoor dat u in een dag(deel) op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. U ziet de nieuwste fysieke producten/diensten/innovaties van een ruim aanbod exposanten uit de complete sector (13 verschillende branches) binnen de recreatie. Hier heeft u de kans om in een gastvrije omgeving (bestaande) relaties te ontmoeten en ontdekt u nieuwe leveranciers. Ook direct een order plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs u klaarstoomt en up-to-date maakt voor de toekomst.

Aanbod in exposanten en kennis

Op de beurs presenteert zich een ruim aanbod van exposanten o.a. in de branches Spelen & Bewegen, Tuin & Park en Zwembad & Water. Daarnaast is er een compleet kennisprogramma in de vorm van interessante Ronde Tafel discussies rondom de thema’s financiering, online marketing en de toekomst van de recreatie. Voor alle informatie en het complete aanbod verwijzen we u naar de website: www.recreatie-vakbeurs.nl


Mis het niet en reserveer 17, 18 óf 19 november alvast in uw agenda!

 

Deel dit artikel