Agenda

Webinar - Het Nieuwe Normaal in: omgangsvormen

In dit webinar wordt de sociale kant van social distancing belicht en wordt verder ingegaan op het beïnvloeden van gedrag.

Want nu social distancing voorlopig de nieuwe norm is, welke competenties worden dan belangrijk om te beheersen? ‘Samenwerken’ is in een vorig webinar besproken maar hoe ontwikkelt u bijvoorbeeld ‘aanpassingsvermogen’ en ‘omgevingsbewustzijn’? En hoe gaan we communiceren op 1,5 meter?


De vragen rondom het ontwikkelen van deze nieuwe gewoontes en vaardigheden zijn urgent, omdat als we willen dat deze verandering van gedrag gaat plaatsvinden, we op tijd moeten beginnen met mensen bewustmaken, informeren, begeleiden en laten leren. Dan heeft verandering kans van slagen.


Kennisplatform Biind gaat het in dit webinar hebben over gedragsverandering, gewoontevorming en de rol die sociale en fysieke omgeving hierbij speelt. Wat u leert, middels een inhoudelijke voordracht en een gesprek met vakgenoten, is welke begeleiding u mensen kunt gaan bieden om wegwijs te worden in de nieuwe omgangsvormen die er nodig gaan zijn.


Schrijf u gratis in voor dit webinar op www.competentiedag.nl/webinars.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel