Cursus gemeentelijk speelruimtebeleid 22 en 23 mei

mei23
Op een dichtbij Utrecht CS gelegen locatie, goed bereikbaar vanuit het hele land, organiseren Stichting Speelruimte en OBB-Ingenieurs de cursus "Gemeentelijk speelruimtebeleid".

Wil uw gemeente recht doen aan de Rechten van het Kind? Volg dan de cursus gemeentelijk speelruimte-beleid. Want voldoende speelruimte is een kinderrecht en maakt de wereld een beetje beter. Speelruimte zorgt voor meer en betere sociale interactie tussen alle leeftijdsgroepen. Een kindvriendelijke openbare ruimte is een fijne, leefbare ruimte voor ons allemaal.


U bent vijf dagdelen actief en concreet aan de slag met vraagstukken als: hoe zet ik vernieuwend beleid op, rekening houdende met de actuele ontwikkelingen, welke wijze van beheer en onderhoud past bij mijn gemeente, hoe krijgen we — samen met de kinderen — de beste ontwerpen binnen ons budget, hoe maken we kinderen-burgers-bestuur-gemeenteraad deelgenoot van het probleem en op welke manier komen we tot een passende aanbesteding?


Deze cursus geeft alle tools en handvatten voor het ontwikkelen van speelruimtebeleid van uw gemeente. Speelruimtebeleid vormt een belangrijk aspect van een Kindvriendelijke Gemeente. Deze cursus geeft aandacht aan spelen zonder speeltoestellen zowel als met speeltoestellen.


Download hier de flyer.


En ga hier naar het intekenformulier.