De Grote Samenspeeldag

jun26

Hou je van spelen, dansen, knutselen, lol en muziek maken? Kom dan zondag 26 juni naar De Grote Samenspeeldag op Fort de Batterijen in Nieuwegein. De Grote Samenspeeldag is het leukste inclusieve festival voor kinderen vanaf 6 jaar. Ga samen een avontuurlijke challenge aan, geniet van de straatartiesten, doe mee aan de activiteiten en kom smullen bij de food trucks. Het aantal kaartjes is beperkt dus meld je snel aan! 

Onvergetelijke dag voor kinderen en ouders 
Er zijn de hele dag leuke dingen te doen; je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Maak muziek met onze artiesten en muzikanten, zet jezelf op de foto met onze fotospiegel, speel de vetste games, verwen je zintuigen in de snoezelruimte, ga watersporten met de kano’s, subs en windsurfsimulators, doe een DJ-workshop met DJ Cripple X, steel de show met Circus Sambal – en nog veel meer!  

Ouders kunnen aansluiten bij onze workshop, waar deskundigen laten zien hoe je kinderen kunt stimuleren om samen te spelen. En natuurlijk kunnen ouders genieten van de food trucks, de artiesten, de prachtige locatie én hun spelende kind.  

De Speeltuinbende 
De Grote Samenspeeldag wordt georganiseerd door De Speeltuinbende. Deze stoere club zet zich ervoor in dat kinderen samen kunnen spelen. Want door samen te spelen leer je van elkaar en verleg je je grenzen. En het is natuurlijk vooral leuk! Daarom zorgt De Speeltuinbende ervoor dat elk kind mee kan spelen en niemand langs de zijlijn staat. Hoe? Dat ervaar je op De Grote Samenspeeldag. Door de variatie aan activiteiten is er voor iedereen iets leuks te doen. En onze professionele spelbegeleiders zorgen ervoor dat elk kind mee kan spelen. 

Meer informatie en aanmelden 
De Grote Samenspeeldag is 26 juni van 11:00 tot en met 16:00 uur op het terrein van Fort de Batterijen in Nieuwegein. Kaarten kosten €3,95 per persoon voor de hele dag. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op speeltuinbende.nl/degrotesamenspeeldag. 

De Grote Samenspeeldag wordt mede mogelijk gemaakt door een gift van de Nationale Postcode Loterij. 

de grote buitenspeeldag

Datum / tijd

26 juni 2022
Aanvang: 11.00 uur

Prijs

€€3,95