Duurzame & Gezonde Scholen Congres

nov9

Op 9 november organiseert Stedebouw & Architectuur in samenwerking met Ruimte-OK, TU/e, SPO Utrecht, Duurzaam Gebouwd, Platform BuitenSpelen en hoofdsponsor Anculus de tweede editie van het Duurzame & Gezonde Scholen Congres. Op deze dag kom je in contact met schoolbesturen, architecten, adviseurs, beleidmakers, studenten en marktpartijen om samen de weg te plaveien voor duurzaam en gezond onderwijsvastgoed.

Door de coronapandemie pronkt een fris binnenklimaat voor onderwijsvastgoed ineens bovenin de agenda. Althans, is dat wel zo? Zelfs de miljoenenimpulsen vanuit de overheid, zoals de SUViS-regeling, hebben er niet voor gezorgd dat elk kind in Nederland profiteert van een fijne, gezonde leeromgeving. Dit kan zo niet langer. "Er is werk aan de winkel", zei minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) recent tijdens de bekendmaking van een volgende investering voor betere ventilatie. Toch speelt er meer om een gezonde omgeving voor kind en leerkracht te maken.

Daarom organiseert Stedebouw & Architectuur in samenwerking met diverse kennispartners en hoofdsponsor Anculus B.V. op 9 november 2022 de tweede editie van het Duurzame & Gezonde Scholen Congres. Op deze dag brengen we het beste uit de werelden van energie, klimaat, ontwerp, gezondheid en beweging op het vlak van onderwijs bij elkaar zodat we iedere professional die zich bezighoudt met onderwijsvastgoed kunnen inspireren.

Bekijk hier het programma.

Meer informatie? Kijk dan op de website van het Duurzame & Gezonde Scholen Congres.

tytyt

Foto: Walter van der Stelt

Datum / tijd

9 november 2022
Aanvang: 10.00 uur

Prijs

€€195,- Ben je aangesloten bij scholen? Dan betaal je €75,-

Locatie

near_meCongrescentrum Lumen Stadionplein 18 Zwolle, Nederland.