Recreatie Vakbeurs 2021

nov16

De Recreatie Vakbeurs is opnieuw verplaatst. De nieuwe datum is dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

Recreatie Vakbeurs zorgt ervoor dat u in een dag(deel) op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. U ziet de nieuwste fysieke producten/diensten/innovaties van een ruim aanbod exposanten uit de complete sector (13 verschillende branches) binnen de recreatie. Hier heeft u de kans om in een gastvrije omgeving (bestaande) relaties te ontmoeten en ontdekt u nieuwe leveranciers. Ook direct een order plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs u klaarstoomt en up-to-date maakt voor de toekomst.

Aanbod in exposanten en kennis
Op de beurs presenteert zich een ruim aanbod van exposanten onder andere in de branches Spelen & Bewegen, Tuin & Park en Zwembad & Water. Daarnaast is er een compleet kennisprogramma in de vorm van interessante Ronde Tafel discussies rondom de thema’s financiering, online marketing en de toekomst van de recreatie. Voor alle informatie en het complete aanbod verwijzen we u naar de website: www.recreatie-vakbeurs.nl

Mis het niet en reserveer 16, 17 of 18 november alvast in uw agenda!

recreatie

Datum / tijd

16 november 2021
Aanvang: 10.00 uur