Recreatie Vakbeurs 2021

nov16

Voor alle informatie en het complete aanbod verwijzen we u naar de website: www.recreatie-vakbeurs.nl
Van 16 t/m 18 november 2021 vindt in Evenementenhal Hardenberg de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche weer plaats: Recreatie Vakbeurs!

In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht. Nadat de beurs in 2020 helaas niet door kon gaan, kunt u dit jaar uw relaties weer ontmoeten en nieuwe leveranciers ontdekken in een gastvrije omgeving. U ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties binnen de recreatie sector. Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs u klaarstoomt en up-to-date maakt voor de toekomst!

Aanbod in exposanten en kennis
Op de beurs staan exposanten uit onder andere de branches Spelen & Bewegen, Tuin & Park en Zwembad & Water. Namen als Speeltoestel.nl, Greenlink, Zephir Objects en Watergames & More zijn ook dit jaar weer onderdeel van het deelnemersveld van 2021. Daarnaast wordt er een compleet kennisprogramma met interessante onderwerpen georganiseerd! Voor alle informatie en het complete aanbod verwijzen we u graag naar de website: www.recreatie-vakbeurs.nl


Mis het niet en reserveer 16, 17 of 18 november alvast in uw agenda!

ere

Datum / tijd

16 november 2021
Aanvang: 10.00 uur