Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015

nov3
Op 3, 4 en 5 november 2015 staan ruim 170 exposanten uit de verblijfsrecreatiebranche op de beursvloer van Evenementenhal Hardenberg. Zij presenteren hier uiteenlopende diensten en producten op het gebied van verblijfsrecreatie: van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen.

Al 14 jaar een succes

Dit jaar wordt in Evenementenhal Hardenberg voor het veertiende jaar op rij Recreatie Vakbeurs georganiseerd. De vakbeurs leeft in Hardenberg en ver daarbuiten, dat bewijst deze vakbeurs elk jaar weer. Daarom wordt deze traditie en tevens succesformule van Recreatie Vakbeurs ook in 2015 op volle kracht herhaald. Dit jaar met de focus op verblijfsrecreatie. De bezoeker vindt hier alles voor zijn/haar camping, groepsaccommodatie of bungalowpark.

 

Innovaties en trends

Exposanten presenteren ook deze editie weer innovatieve oplossingen voor de (verblijfs)recreatiebranche. Denk hierbij aan tools om het effect van marketingactiviteiten te meten, gebruiksvriendelijke reserveringsystemen en trends op het gebied van groen kamperen. Daarnaast zet de beursorganisatie, samen met Van Heteren en Jurrie Baas, een initiatief op het gebied van watersport op. Een uniek plein waar de bezoeker zich op een échte watersportlocatie waant. Inclusief steiger, sloep en toebehoren die u bij een watersportlocatie kunt indenken. Speciaal voor bezoekers die meer uit hun watersportlocatie willen halen. 

 

Uitgebreid kennisprogramma

Op alle beursdagen worden diverse inloopsessies en congressen georganiseerd. Zo verzorgt Pleisureworld lezingen op het gebied van toeristische samenwerkingsverbanden, marketing, campers en bungalows. LeisureKing organiseert op 4 en 5 november de lezing ‘De Online Toerist’  over het gemak van online boeken en betalen. Zij leggen uit hoe de bezoeker zich kan voorbereiden op de toerist van de toekomst.

 

Openingstijden en ticketverkoop

De beursvloer is tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg op 3, 4 en 5 november geopend van 13.00 – 21.00 uur. Ga voor meer informatie en gratis e-tickets naar evenementenhal.nl/recreatie

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015

Van 3 t/m 5 november vindt in Hardenberg de Recreatie Vakbeurs 2015 plaats

Datum / tijd

3 november 2015
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meEvenementenhal