Artikel

Zeg het met muziekbloemen

Nieuw bij Percussion Play Nederland viel ons oog (en oor) op deze muziekbloemen – kleurrijke speelaanleidingen bestemd voor het jonge kind en als dusdanig wellicht een creatief idee voor uw speelplek, park of muziektuin.

Bovendien een mooie inspiratie voorals u op zoek bent naar voorbeelden van inclusiveplay, want muziekbloemen bevorderen het samenspel en zijn door iedereen te bespelen, zo ook bijvoorbeeld vanuit een rolstoel.  


Elke bloem bestaat uit een roestvrijstalen frame
als bloemsteel met in vrolijke kleuren gepoedercoate aluminium bloemblaadjes en een gestemde bloemkelk of ‘klok’. De klokken zingen wanneer ze worden aangeslagen met de meegeleverde mosgroene slagstok welke met een stevige, met nylon omhulde staalkabel aan de steel is bevestigd. Muziekbloemen worden met beton in de grond verankerd (of met een rvs-voetplaat verankerd op bijvoorbeeld een aanwezige betonvloer). 


Deze fleurige muziekbloemen kunnen per stuk of in groepjes worden geplant. Er zijn verschillende ‘
enkele’ uitvoeringenmet variaties in kleur en toon. Ook heeft u de keuze uit kleurige ‘boeketten’ met per boeket drie bloemen diesamen een prachtig muziekakkoord laten horen. En dat alles 100% pollenvrij! 


Meer info
of de bloemen beluisteren? Ga naar http://muziekbloemen.nl/ 

Deel dit artikel