Samen succesvol: een nieuw initiatief van Acquire

maandag 10 januari 2022

Honderden bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere branchegenoten maken dagelijks gebruik van onze podia, ons bereik, onze communicatiekennis én ons organiserend vermogen. Deze ervaring en competenties zetten we graag in om samen ook jouw online én offline kennis- en communicatiedoelstellingen te behalen. Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerken en verbinden, juist nu. Niet alleen om elkaar te ondersteunen, maar juist om elkaar te versterken. Vanuit deze gedachte breiden wij onze dienstverlening ook steeds verder uit.

Wat zijn jouw wensen en behoeften?

Het gaat er uiteraard niet om wat wij in huis hebben, maar om wat jouw wensen en behoeften zijn. Wil je kennis delen? Een evenement of congres organiseren? Hulp bij het maken van een (digitaal) magazine? Nieuwe relaties ontmoeten of je huidige relaties versterken? Het creëren van succesvolle samenwerkingen is maatwerk, dat passend moet zijn bij jouw organisatie, gelegenheid, doelgroep en budget. Ons team van bevlogen, creatieve en deskundige medewerkers is in staat om dit te leveren, zodat er op een professionele, maar prettige wijze in al jouw wensen en behoeften wordt voorzien.

Samen Succesvol

Alles wat nodig is voor het actief onderhouden van onze platforms en communities - qua kennis, competenties, bereik, autoriteit, conceptontwikkeling, evenementenorganisatie, ervaring, tools en techniek - zetten we ook graag in voor jou.

Bekijk hier het magazine “Acquire Services | Samen Succesvol” 

Kennismaken

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, vinden wij het belangrijk om jou en jouw bedrijf te leren kennen. Daarom nemen we de tijd voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om jouw wensen en behoeften te inventariseren. Zet iets unieks op in jouw markt en daag ons uit om je opgave succesvol in te vullen! Op basis van het mediaplan stellen we een dedicated team samen dat vol voor jouw wow-factor en die van de beoogde deelnemers of lezers gaat. Kernwoorden: pro-actief, professioneel, meedenken, maatwerk, prettig en ontzorgen.

Zij gingen je voor

In de afgelopen jaren hebben we honderden opdrachten voor branchegenoten mogen uitvoeren. Elke opdracht heeft haar eigen, unieke kenmerken. Bij deze een aantal recente opdrachten: 

Schone Lucht Kennisdag  

In opdracht van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat stelden we het programma samen voor de Schone Lucht Kennisdag. We trainden en begeleidden de sprekers zowel in aanloop van het evenement als tijdens de dag zelf. We produceerden het online event en maakten na afloop een uitgebreid verslag.  

Congres Natuurlijk 

Natuur voor Elkaar en Provincie Overijssel vroegen ons in 2021 voor de tweede keer het concept voor Congres Natuurlijk vorm te geven, inclusief een uitgebreid voor- en natraject. We maakten samen met bezoekers van het congres een Persoonlijk Manifest, organiseerden tijdens Building Holland een preview sessie, hielden een DuurzaamheidsDebat en maakten een uitgebreid verslag van het congres. Verder namen we de productie van de dag, deelnemerscommunicatie inclusief klantenservice en nazorg met evaluatie en replays, de digitale congreskrant, congreswebsite en de productie van het Inspiratiemagazine Natuurinclusief Bouwen voor onze rekening. 

Webinar reeks Gezond en Veilig 

Voor Provincie Zuid-Holland ontwikkelden we de webinarreeks Gezond en Veilig. Van concept, programma, werving, productie, verslag, webinar tot website. 

Ledenraad Fietsersbond 

We verzorgden een reeks online ledenraadvergaderingen met en zonder live-studio, inclusief online stemmen, workshops, en een plenair programma met inspraakmogelijkheid.

Building Holland Digital  

Voor beursorganisator Easyfairs ontwikkelden en coördineerden en organiseerden we het concept, de productie, de regie en het dagvoorzitterschap van Building Holland Digital. 

opdrachtgevers

Meer weten?

Heb je interesse in onze dienstverlening of wil je eens praten over de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Melle Reuvecamp. 

Melle Reuvecamp 
Verbinder 
mreuvecamp@acquirepublishing.nl 
038 – 460 63 84 
06 – 105 22 391 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.

Meer artikelen met dit thema

flash_onNieuws

Toolbox helpt gemeenten bij monitoren en evaluatie buitenspeelbeleid

16 feb om 12:34 uur

Om inzicht te krijgen in de voortgang van beleidsdoelstellingen is monitoring en evaluatie van dat beleid van…

Lees verder »
flash_onNieuws

Advies NLsportraad: 'Maak dagelijks bewegen vanzelfsprekend'

2 feb om 09:25 uur
De Nederlandse Sportraad adviseert om bewegen integraal op te nemen in het dagelijks leven. Zowel op scholen,…
Lees verder »
descriptionArtikel

Onderzoek: hoe beweegvriendelijk is Nederland?

8 nov 2023
Het Mulier Instituut brengt in kaart hoe beweegvriendelijk Nederland is. Dat doen we met de Kernindicator…
Lees verder »
descriptionArtikel

‘Gamification in de buitenruimte hoeft niet technisch en ingewikkeld te zijn’

11 sep 2023

Hoe motiveer je kinderen om buiten te spelen en bewegen door aan te sluiten op hun belangstelling voor apps en…

Lees verder »
rererer
descriptionArtikel

Spelen tussen baksteen

6 sep 2023
Wat was jouw favoriete speelplek als kind? Was dat binnen of buiten? En was het een plek met of zonder supervisie…
Lees verder »
rerere
person_outlineBlog

Wie moet je via ‘gamification’ verleiden tot buitenspelen?

22 aug 2023

Het is echt nodig dat kinderen meer gaan buiten spelen en dat tieners en volwassenen meer gaan bewegen. Met…

Lees verder »
rerer
descriptionArtikel

JOGG ondersteunt gemeenten met inzetten beweegapps om jeugd in beweging te krijgen

17 aug 2023
In hun streven om kinderen meer in de buitenruimte te laten spelen en te bewegen, kijken steeds meer gemeenten…
Lees verder »
43434
descriptionArtikel

Van vierkante ogen naar ronde spierballen

11 aug 2023
"Onze buitenspeelindustrie is op het gebied van marketing geen partij voor de game-industrie. Wie niet sterk is…
Lees verder »