Whitepaper Robiniahout

maandag 20 december 2010
timer 2 min
Eerste BuitenSpelen Whitepaper over Robiniahout BuitenSpelen presenteert direct haar eerste whitepaper, in samenwerking met Ovaal Speelconcepten. De whitepaper 'Praktijkadviezen voor optimale toepassing en onderhoud van robiniahout' informeert u over de eigenschappen, bewerking, montage, onderhoud en instandhouding van robiniahout.
Whitepaper Robiniahout


Als aanvulling op de nieuwsberichten, project- en productbeschrijvingen, achtergrondartikelen en leveranciersinformatie introduceert BuitenSpelen de Whitepapers. Korte, krachtige documenten over één bepaald onderwerp waar lezers direct mee uit de voeten kunnen in hun dagelijkse werk.

Eenvoudig een Whitepaper downloaden


Bezoekers van de website van BuitenSpelen kunnen eenvoudig een of meerdere Whitepapers downloaden. Nadat u zich via een snelle en korte procedure heeft aangemeld, kunt u de Whitepapers naar keuze downloaden. Een groot aantal van deze kennisdocumenten is in ontwikkeling en zal de komende periode online worden gezet.

Eerste whitepaper over Robiniahout

BuitenSpelen presenteert haar eerste whitepaper in samenwerking met Ovaal Speelconcepten. De whitepaper 'Praktijkadviezen voor optimale toepassing en onderhoud van robiniahout' informeert u over de eigenschappen, bewerking, montage, onderhoud en instandhouding van robiniahout, met nadruk op toepassing in speeltoestellen.

Praktijkadviezen voor optimale toepassing en onderhoud van robiniahout


Door zijn natuurlijke duurzaamheid is robiniahout bijzonder goed toe te passen in speelobjecten en speelstructuren. Het hout moet wel intensief bewerkt worden voordat het geschikt is als constructiemateriaal. Ook dient het onderhoud en de montage op een voor robiniahout correcte wijze te verlopen.
Deze whitepaper helpt u om robiniahout optimaal toe te passen en informeert u over de:

1 Eigenschappen van robiniahout
2 Bewerking van robiniahout
3 Montage van robiniahout
4 Onderhoud en instandhouding van robiniahout

Download hier de whitepaper

Zelf een Whitepaper aanleveren?


Wilt u uw kennis en ervaring over een bepaald onderwerp bundelen in een BuitenSpelen Whitepaper? Neem dan contact op met redactie@acquirepublishing.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Whitepaper Robiniahout