Wijziging criteria Speeltoestellen

maandag 26 juli 2010
timer 1 min
Wijziging criteriadocumenten Speeltoestellen In het criteriadocument van Straatmeubilair zijn wijzigingen aangebracht in het onderdeel Speeltoestellen, gezien de beperkte beschikbaarheid van producten die voldoen aan de minimumeisen 1,2 en 3. Dit meldt SenterNovum. 
Wijziging criteria Speeltoestellen

 

Tijdelijke aanpassing


Op 14 juli 2010 is een tijdelijke aanpassing gemaakt in het criteriadocument Straatmeubilair, voor het onderdeel Speeltoestellen. Sinds de vaststelling van het criteriadocument Straatmeubilair (versie 15 februari 2010) zijn signalen gekomen dat er voor Speeltoestellen sprake is van een beperkte beschikbaarheid van producten die voldoen aan de minimumeisen 1, 2 en 3. Naar aanleiding hiervan is besloten om voor Speeltoestellen minimumeisen 1, 2 en 3 in de huidige vorm voorlopig te laten vervallen. Aanpassing van het document, inclusief de criteria, wordt najaar 2010 voorzien.
 

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Wijziging criteria Speeltoestellen