Bedrijfsnieuws

Fietsparkeersysteem Klaver bij Deense universiteit

Binnenkort parkeren studenten aan een nieuw te bouwen universiteit in Kopenhagen hun fiets in een fietsparkeersysteem van Klaver Fietsparkeren. De universiteit (Panum Complex) wordt uitgebreid, met als doel het creëren van een optimale omgeving voor onderzoek en onderwijs waarin duurzaamheid een essentieel aspect is.

Als gevolg van een Nederlandse handelsmissie naar Denemarken (op advies van de afdeling Economische Zaken van de Provincie Drenthe/Projectenbureau Drenthe) heeft Klaver Fietsparkeren een samenwerkingsovereenkomst gesloten met een distributeur in Denemarken.


Wereldmarkt

Maar het bedrijf kijkt verder dan de Europese grenzen. Vorig jaar heeft Klaver Fietsparkeren ook een nieuwe partner uit Noord-Amerika toegevoegd aan haar netwerk. Chiel Grevers, commercieel manager: “Onze Amerikaanse partner is gesitueerd aan de oostkust van Noord-Amerika. Ook daar groeit het aantal fietsers met name in de stedelijke gebieden en is de vraag naar efficiënte fietsparkeervoorzieningen groot."Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel