Bedrijfsnieuws

Overname Visser Groen door BOER

BOER, bekend van de bedrijven BOERplay en BOERurban, neemt Visser Groen B.V. en Visser Groenzorg B.V. uit Hendrik-Ido-Ambacht over. Visser Groen is een hoveniersbedrijf. Het bedrijf realiseert met ca. 30 medewerkers een jaaromzet van bijna € 3 miljoen en focust zich op advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van de (groene) buitenruimte van onder meer zorginstellingen, woningbouwcorporaties, VvE's en bedrijven.

De activiteiten van Visser Groen zijn complementair aan die van BOER, die juist actief is in de marktsegmenten gemeentelijke overheid, onderwijs en recreatie. Met de overname van Visser Groen geeft BOER verdere invulling aan haar langetermijnstrategie. BOER ontwikkelt zich van “fabrikant van speeltoestellen” naar “totaalaanbieder voor de inrichting van de algemene buitenruimte”. De bedrijfsnaam Visser Groen blijft gehandhaafd. 

 

Aftredend directeur Dirk Visser van Visser Groen: ”We zijn blij met de overname door BOER. We vullen elkaars dienstverlening goed aan. Hiermee versterken we elkaars positie. Dit zal zeker leiden tot extra groei en dus continuïteit van de onderneming. Ik ben dan ook erg blij dat alle arbeidsplaatsen behouden blijven.”

“Door de bundeling van krachten kunnen we verder groeien. Met de extra kennis en ervaring van Visser Groen, inzake landschappelijk ontwerpen, aanleg en onderhoud, zijn we in staat om zelfstandig nog uitdagendere projecten te realiseren voor een aantrekkelijke buitenruimte. Een aantrekkelijke omgeving zorgt immers voor meer bewegen, ontmoeten en verblijven.” aldus Arjan van Schaik, eigenaar BOER.

Meer informatie: www.boerplay.com

 Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel