Bedrijfsnieuws

VinciPlay Speeltoestellen, betaalbare topkwaliteit

De speeltoestellen van VinciPlay worden in Nederland geimporteerd door Hercules Speeltoestellen. Topkwaliteit speeltoestellen voor een zeer redelijke prijs. Ook voor uw gemeente zeer de moeite waard om nader kennis mee te maken!

Hercules Speeltoestellen is als importeur van het VinciPlay speeltoestellen programma blij met de brede aandacht voor dit wereldwijd operende merk speeltoestellen.  Een zeer complete serie toestellen vervaardigd uit eerste klas materialen zoals gelamineerd grenen (FSC), vuurverzinkt/ gepoedercoat staal  en RVS.  Door de zeer efficiente en professionele productie van deze toestellen en de lage overhead kosten van Hercules Speeltoestellen is het mogelijk om de toestellen aan te bieden voor een zeer scherpe en concurerende prijs.


Ook voor uw gemeente zeer interessant om nader kennis mee te maken. Van eenvoudige schommel tot en met een gigantisch VOC schip... het is allemaal mogelijk binnen dit programma.  De toestellen zijn door Keurmerkinstituut uit Zoetermeer gecertificeerd volgens de nieuwste EN1176-2017 norm. Kijk eens op de website van Hercules Speeltoestellen en ondek ook welke speeltoestellen voor uw speelplek interessant kunnen zijn.  WIlt u liever een map met alle informatie ontvangen? dat kan ook.  

Deel dit artikel