Bedrijfsnieuws

WPS Parking Systems en Dynniq: een energieke combinatie

WPS Parking Systems presenteert zich op de aankomende editie van de Intertraffic naast de stand van haar moederbedrijf Dynniq. Door het brede aanbod van Dynniq bevinden deze stands zich niet in 'parkeerhal' 3, maar prominent in hal 10. WPS toont hier haar nieuwste innovaties op het gebied van hightech parkeeroplossingen.

Een bezoek aan WPS betekent kennismaken met het online parkeermanagementsysteem ParkiD™ en ParkiD™ Cloud. De uitgebreide configuratie-mogelijkheden en naadloze integratie met andere systemen resulteren in multifunctioneel inzetbare parkeeroplossingen. Daarnaast laat WPS u graag kennismaken met haar vernieuwde grafische gebruikersinterface, mogelijkheden tot remote monitoring en verdere noviteiten uit de nieuwste software-release.

 

Dynniq

Dynniq is een dynamisch, hightech en innovatief bedrijf dat wereldwijd geïntegreerde mobiliteits-, energie- en parkeeroplossingen levert. Door deze drie disciplines te combineren, is Dynniq een professionele totaalaanbieder voor vele mobiliteitsvraagstukken.

 

WPS Parking Systems vindt u op Intertraffic Amsterdam op  Stand 10.203

Meer informatie:  www.wpsparkingsolutions.comDit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel