Bedrijfsnieuws

P1 beheert 21 parkeervoorzieningen voor Almere

De gemeente Almere heeft via een Europese aanbesteding haar parkeerdiensten integraal uitbesteed aan P1 met als doel de gevraagde werkzaamheden door een specialist uit te laten voeren tegen concurrerende tarieven. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft de gemeente Almere doen besluiten de opdracht aan P1 te gunnen. P1 geldt bij uitstek als een specialist en partner in het leveren van integrale parkeerdienstverlening.

De gemeente Almere vervult daarbij een regierol en richt zich op een goed samenspel, een bedrijfsmatige aanpak en een klantgericht beleid. De gemeente Almere en P1 hechten daarbij aan een lange termijn partnership waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. De overeenkomst tussen de gemeente Almere en P1 heeft een looptijd van 8 jaar en is ingegaan op 1 augustus 2015.


11.000 parkeerplaatsen

De bij deze opdracht behorende parkeerdiensten betreffen het operationele beheer (incl. schoonmaak) van 21 parkeervoorzieningen, de toegangsregeling tot autoluwe gebieden, het beheer en onderhoud van circa 3.300 gereguleerde straatparkeerplaatsen en de (digitale) uitgifte van parkeervergunningen en bezoekersregeling. Deze parkeerdiensten richten zich in totaliteit op ca. 11.000 parkeerplaatsen.


Ook nieuwe parkeerapparatuur

Parallel aan de aanbesteding van parkeerdiensten liep de aanbesteding voor de levering en plaatsing van nieuwe parkeerapparatuur in de parkeervoorzieningen van Almere Stad. Deze opdracht is aan Schmit parkeersystemen B.V. (Scheidt & Bachmann) gegund. Gezamenlijk gaan de gemeente Almere, Schmit en P1 van parkeren in Almere een succes maken.Dit artikel komt uit PARKEER24

Deel dit artikel