Bedrijfsnieuws

Heeft u het ook hélemaal gehad met hondenpoep?

Droom even mee... wandelen in het park. Kinderen ravotten in het gras. Stop met dromen... wordt wakker! Geen poep zo vies als hondenpoep. Een onderschat onderwerp, maar tegelijkertijd een serieus probleem! Hondenpoep bevat ziekteverwekkende bacillen en parasieten, voor mens en dier.

Wat denkt u van de risico’s die groen lopen bij het maaien van poepveldjes…? Misschien vraagt u zich al jaren af: hoe pakken we dit probleem aan?

 

Gelukkig, er is goed nieuws. Met de komst van het hondentoilet wordt dit verleden tijd. Een hond die zijn behoefte doet op een hondentoilet, laat geen spoor van ziektes achter. Uitwerpselen worden direct afgevoerd. Na elk gebruik wordt het hondentoilet ontsmet. Uitwerpselen komen niet meer in de bodem. Bodemverontreiniging neemt af. Geen uitwerpselen meer in zakjes, geen afvoer meer en verbranding van uitwerpselen.


Maar… als een hond het niet wil?

Exhit is gebruiksvriendelijk voor zowel hond als bezitter. Er worden zelfs speciale cursussen ingezet als een hond niet direct zijn behoefte doet op het hondentoilet. Ook kan zelfs (op locatie) een hondencoach worden ingezet.


Lease

De Exhit is duurzaam, 100% zelfvoorzienend middels groene energie. Exhit komt in 2018 op de markt en is te leasen op basis van full-service-leasecontract. Gegarandeerd een werkend en schoon product, inclusief onderhoud, klachtenservice en coaching. Een zorg minder!

 

Weer even dromen...het park weer voor ons allemaal!? Is uw interesse gewekt? Of… ziet u beren? Ook dat horen we graag. Maar u bent nu aan zet.. Kom naar onze stand en bewonder het hondentoilet. We ontmoeten u graag!

 Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel