Bedrijfsnieuws

FalcoE-Wing innovatieve buitenbank

De FalcoE-Wing is een innovatieve buitenbank voor de buitenruimte van vandaag.

De FalcoE-Wing is een innovatieve buitenbank voor de buitenruimte van vandaag. De bank is ontworpen door onze eigen afdeling productontwikkeling en wordt ook geproduceerd op onze eigen locatie in Vriezenveen. Deze stijlvolle enkelzijdige zitbank is voorzien van een rugleuning. Door de duurzame oplaadmogelijkheden zal de buitenbank zich zonder twijfel ontpoppen als favoriete relaxplek. Door de lengte van de bank is het ook mogelijk om met twee personen uit verschillende huishoudens op de bank te zitten en afstand te bewaren.

Oplaad mogelijkheden 

Mobiele apparatuur kan draadloos worden opgeladen middels 1 van de 2 Qi oplaadpunten. Dit gebeurt eenvoudig door de mobiele telefoon op de oplader te leggen. Naast de 2 draadloze oplaadunits is de zitbank ook voorzien van 2 USB poorten. Bezoekers kunnen met hun eigen kabel mobiele apparatuur opladen. Uiteraard zijn de USB poorten weerbestendig.

Zonnepanelen 

De bank is voorzien van drie SUNBEAMsystem zonnepanelen, deze zijn slechts 3mm dun. De geïntegreerde sterke zonnepanelen zijn geplaatst op de bovenste plank van de rugleuning van de bank. De zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar, en daarmee een stuk duurzamer dan standaard glazen zonnepanelen. Ook zijn ze een stuk efficiënter: samen leveren de kleine paneeltjes meer dan 60Wp aan vermogen. De opgewekte stroom wordt via een MPPT (Maximum PowerPointTracker) laadregelaar opgeslagen in een interne accu, van waaruit de USB- en draadloze opladers worden gevoed. De FalcoE-Wing werkt volledig op zonne-energie. De laadcapaciteit van de accu is makkelijk bij te houden door middel van een accubewaker. Via bluetooth kan er worden gecheckt hoe vol de accu is. 

Materiaal zitbank

De FalcoE-Wing bestaat uit een stalen middenpoot en FSC® hardhout. Door het gebruik van de hardhouten planken van 100 x 100 mm oogt de buitenbank erg solide. Falco gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC® gecertificeerd hardhout.De bank heeft een lengte van260 cm, breedte van 69 cm en zithoogte van 48 cm. 

ProductbladFalcoEWing.pdf
beschikbaar voor iedereen
DownloadDit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven