Bedrijfsnieuws

NBd: partner voor utilitaire bewegwijzering

Duidelijke bewegwijzering langs de Nederlandse wegen, zodat je snel de weg van A naar B kunt vinden. De Nationale bewegwijzeringsdienst (NBd) vindt het de normaalste zaak van de wereld. Toch is dat, met ruim 400 wegbeheerders in Nederland, nog niet zo vanzelfsprekend.

De NBd heeft een landelijke regietaak op het gebied van bewegwijzering. De experts van de NBd werken nauw samen met álle wegbeheerders in Nederland voor uniforme bewegwijzering, met een continue plaatsaanduiding, langs alle openbare wegen in Nederland. Of je nu op een rijksweg, provinciale weg of in de stad rijdt, alle borden zien er hetzelfde uit en volgen elkaar logisch op.


Van én voor alle wegbeheerders

De NBd is een alliantieorganisatie van én voor alle wegbeheerders in Nederland: Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten. De NBd heeft de wettelijke taak om voor elk project waar bestaande bewegwijzering vervangen moet worden of nieuwe bewegwijzering nodig is, bewegwijzeringsplannen te maken. Daarnaast kan de NBd wegbeheerders ontzorgen door het hele traject, van planvorming tot realisatie van bewegwijzering, te verzorgen.


Op de beurs geeft de NBd graag meer informatie over zichzelf en de NBd Academy. Daarnaast toont zij een sneak preview van haar nieuwste online applicatie: SignWeb.

 

Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

NDd
www.bewegwijzeringsdienst.nl
Stand 2.116Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel