Nieuws

Kinderboerderijen sparen voor speeltoestellen

De acht kinderboerderijen in Rotterdam grijpen actiemaand juni aan om te sparen voor extra speelelementen op de locaties. Alle bezoekers, omwonenden en bedrijven die de kinderboerderij een warm hart toedragen kunnen de hele maand helpen dit spaardoel sneller te bereiken.

In juni kan iedereen een donatie doen via het crowdfundingsplatform ‘Voor je Buurt’ (www.voorjebuurt.nl ). Ook een contante bijdrage kunnen gedoneerd worden. Op elke kinderboerderij staat een speciale spaarpot waarop bezoekers precies kunnen zien hoeveel geld nog nodig is. Alle donaties helpen om het spaardoel te halen. De acties zijn te volgen via deze link.

Meer toestellen

Dit jaar is de 5e editie van de Kinderboerderijen Actief Toer. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Rotterdam doet voor de tweede keer mee. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat de kinderboerderijen hebben verricht, werd duidelijk dat bezoekers graag meer speeltoestellen willen op de kinderboerderij. Het doel is een extra speeltoestel voor elke kinderboerderij te kunnen kopen en plaatsen.

 

Vorig jaar hebben de Rotterdamse kinderboerderijen 9.000 euro opgehaald tijdens de crowdfundingmaand. Van het geld zijn onder andere een waterpomp, speeltractoren, solartubes en een caviavilla betaald.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Gerelateerd

Gerelateerde leden