Nieuws

Succesvolle tweede editie Vakbeurs Ruimte & Licht

Professionals op het gebied van openbare verlichting ontmoetten elkaar gisteren tijdens de tweede editie van de Vakbeurs Ruimte & Licht. Na een veelbelovende start in 2016 bleek het evenement inderdaad een schot in de roos.

Meer dan 50 exposanten toonden de bezoekers hun innovatie en diensten op het gebied van openbare verlichting. Klokslag tien uur meldden de bezoekers zich in groten getale bij de ingang, tot ver in de middag zou dit doorgaan.

Talks

Geínteresseerden konden niet alleen bij de exposanten inspiratie opdoen, dit jaar was er tevens een gevarieerd lezingenprogramma. Vakblad Ruimte en Licht organiseerde deze Talks, die de hele breedte van het vakgebied besloegen. Zo vertelde lichtarchitect Har Hollands over zijn lichtkunstprojecten, gaf Robbert Dijkema een update over de aanvullingen op de NPR en vertelde Hans Nouwens over wat gemeenten nu al kunnen met de smart city. Alle sprekers konden rekenen op een grote schare toehoorders.

Straat van de Toekomst

Smart city is voor velen nog een vrij abstract begrip. Wie meer gevoel wilde krijgen bij de mogelijkheden die de smatrt city biedt, kon een kijkje nemen in de Straat van de Toekomst. Onder leiding van een gids werden de bezoekers langs vier themaruimten geleid waar verschillende producten stonden opgesteld.Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel