Nieuws

Meld u aan voor het eerste GroenEffect Magazine

In januari kon u al een voorproefje zien, maar volgende week is het dan echt zover: op 22 maart verschijnt het eerste digitale magazine van GroenEffect. Een uitgave vol diepgaande projecten over de positieve effecten van groen. Meld u nu gratis aan om het magazine te ontvangen.

Het eerste digitale magazine van GroenEffect verschijnt op donderdag 22 maart. Deze editie gratis ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van GroenEffect.

De Groenzoom en het EffectGesprek

In de eerste editie van ons magazine leest u een uitgebreid verslag over het EffectGesprek, een discussiemiddag op donderdag 15 maart over bewegen in stedelijk groen. Tijdens de middag staat het project De Groenzoom centraal, een natuur- en recreatiegebied waar BTL en Groenaannemingsbedrijf Punt de beheercombinatie van vormen. Een beschrijving van De Groenzoom en hoe dit project voorziet in gezond bewegen vindt u ook in het magazine.


Meer informatie over het EffectGesprek vindt u hier
.

En verder…

Ook leest u in deze editie de visie van Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel op duurzame bouw, en hoe we meer aandacht moeten krijgen voor klimaat en biodiversiteit. Verder leest u over een onderzoek van de WUR naar het effect van planten op het binnenmilieu en over de laatste ontwikkelingen in het werkveld.


Deze editie niet missen?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het GroenEffect Magazine!


Een voorproefje van het magazine
kunt u hier inzien.



Dit artikel komt uit GroenEffect

Deel dit artikel