Nieuws

'Vlootschouw' in de speeltuin

Met de presentatie van het gloednieuwe CROOC 0330 Piratenschip tijdens de GaLaBau2018 is de serie speelschepen van VinciPlay heel bijzonder uitgebreid. Dit unieke en gigantische speelschip biedt heel veel avontuurlijk speelplezier. Laat de piraten maar aanmonsteren! Hercules Speeltoestellen helpt u graag verder.

Op dit 'vlaggeschip' uit het leveringsprogramma van Hercules Speeltoestellen is aan werkelijk alles gedacht. Echt een uniek speelschip, dat alleen al met zijn afmetingen van 14 meter x 7 meter en met een 7 meter hoge mast flink de aandacht trekt.  Maak kennis met alle leuke en doordachte aspecten van dit prachtige ship door op de videolink te klikken. U maakt dan virtueel kennis met alle speel- en fantasiemogelijkheden van dit bijzondere speelschip.


Mocht de CROOC 0330 met zijn afmetingen iets te groot zijn voor uw speelplek, dan zijn er ook diverse minder grote, maar toch zeer aantrekkelijke speelschepen in het programma te vinden. In de fotogallerij bij dit artikel is een impressie van de diverse andere speelboten te vinden.


Voor meer informatie kunt u contact op nemen met
Hercules Speeltoestellen.

 

 

NajaarsmailingHerculesSpeeltoestellen.pdf
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel


Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven