Nieuws

Sneak Peek: BuitenSpelen, thema Interactief Spelen

Het nieuwste nummer van BuitenSpelen is verschenen. Benieuwd? Lees hier een voorproefje. Ook leest u wat de mogelijkheden zijn om dit nummer te downloaden of na te bestellen.

Thema Interactief spelen

Interactief spelen lijkt een onvermijdelijk gevolg van de digitalisering onder de jeugd. Digitale voetbalmuren en DJ-tafels in de openbare ruimte steken de kop op, maar ook apps die kinderen motiveren de natuur in te gaan winnen aan populariteit. Wat kunnen we nog meer verwachten van deze trend?
 

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan andere onderwerpen binnen het vakgebied, zoals de bredere functie van het schoolplein, geluidsoverlast van speelpleinen en de WAS-kwestie in Zwolle; wat hebben wethouder Filip van As en Jeroes Bos van het Keurmerkinstituut hierover te zeggen.
 

Sneak peek

In deze sneak peek leest u alvast enkele artikelen:
 

  • Interview met Janneke Wesselius over haar onderzoek naar de effecten van het groene speelplein;
  • Nieuwe oogst: overzicht van recente speelprojecten met nét dat beetje extra;
  • Met je smartphone het bos in, door natuurjournaliste Jolanda Pikkaart;
  • Groeiplan voor de buurt: aan de slag met de buren. Door Saskia Oranje en Karin Dorrepaal.

U leest deze artikelen gratis door onderstaande pdf te downloaden. 
 

BuitenSpelen 3 downloaden/nabestellen

Het nieuwste nummer is verschenen op 25 september. Als u lid bent van ons platform, dan kunt dit nummer als pdf downloaden. Als lid geniet u van allerlei voordelen; toegang tot al onze titels én diens voorgaande edities, deelname aan één van onze pop-up sessies en congressen, en meer. Meld u hier aan.
 

Liever een fysiek exemplaar? Bestel deze na door contact op te nemen met onze klantenservice via: klantenservice@acquirepublishing.nl

BS3-2015-SneakPeek.pdf
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel