Dekowood

Dekowood, de natuurlijke en duurzame valondergrond bij speelplaatsen

Dekowood,
De oplossing als keuze voor een natuurlijke, duurzame en veilige speelbodem
Dekowood is een bijzonder veilige speelbodem. Door de unieke producteigenschappen die een perfecte valdemping (NEN-EN1177 en NEN-EN71-3 gecertificeerd) garanderen, voldoet Dekowood aan de strengste veiligheidseisen. Het totale speelbodemconcept Dekowood en veiligheid is door TüV-Nederland goedgekeurd en gecertificeerd.
Duurzame productie met grondstoffen die altijd kunnen worden hergebruikt. Productie, gebruik en hergebruik van Dekowood passen in het moderne cradle to cradle denken. Als grondstof wordt schoon
A-kwaliteit resthout gebruikt. Veelal zijn dit pallets die zijn gefabriceerd van Europees naaldhout. Dit wordt bewerkt tot de juiste structuur. Vervolgens wordt een kleurstof in het hout gefixeerd door middel van droging met restwarmte van onze bio-energiecentrale.
Na een jarenlange levensduur dient Dekowood weer als grondstof voor compost producten of als brandstof voor bio-centrales.
Lange levensduur. Het gebruik van gerecycled hout is niet alleen winst voor het milieu maar betekent ook een verlenging van de levensduur van de speelbodem in vergelijking met verse houtsnippers. Het hout is door en door droog en kan uitstekend worden bewerkt qua vorm en grootte. De pigmenten zorgen niet alleen voor de gewenste kleur, maar remmen ook schadelijke weersinvloeden.
De vorm van de vezels van Dekowood maakt dat die verschillende vezels zich onderling eenvoudig hechten en zorgen zo voor een grote plaatsvastheid. Niet alleen is dat een extra veiligheidsgarantie;
Dekowood is veilig, duurzaam, natuurlijk, voordelig in aanschaf en onderhoudsarm!
volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram
www.twitter.com/speelbodems
www.facebook.com/'bruins.kwast
www.instagram.com/Dekowood

Social Media

Youtube

Bezoekadres

Haven 14 GOOR, NEDERLAND.

Postadres

Haven 14
7471 LV GOOR
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 088-1701800
E. info@dekowood.nl
Contactpersoon Martin Sulimma

Artikelen, evenementen & downloads van Dekowood