Repcon

Your Servicepartner for playgrounds

Spelen betekent dat kinderen zich ontwikkelen. In hun spel zoeken ze vaak het avontuur én hun grenzen op. Om kinderen zorgeloos te laten spelen is het belangrijk dat ze dat veilig kunnen doen. Repcon maakt daarom werk van veilig spelen. We voeren vakkundig inspecties, onderhoud en reparaties uit aan alle merken speeltoestellen en speelgelegenheden.
Repcon is al sinds 1996 een onafhankelijk servicebedrijf met tal van diensten die helpen de veiligheid van speelplekken te behouden en de levensduur van speeltoestellen te verlengen. We zetten onze ruime ervaring onder meer in voor gemeenten, scholen, kinderdagverblijven, dierentuinen, campings en recreatieparken. In Nederland, België en Duitsland.
REPCON is een erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen in groen en logistiek. Wij zijn VCA** en ISO9001 gecertificeerd en onze inspecteurs beschikken over een Stichting Veilig Spelen (SVS) certificaat.
Door de grote geografische spreiding van onze klanten zijn wij in staat snel (nood)reparaties uit te voeren, omdat wij vaak een monteur of inspecteur in de buurt hebben.

Postadres

Postbus 224
5300 AE ZALTBOMMEL
NEDERLAND

Contactgegevens

T. 088-6780100
E. repcon@repcon.nl
Contactpersoon Martine van Leeuwen