Project

Speeltuin Blekkerhoek in Raalte feestelijk geopend

Op zaterdag 30 april jl. werden de combi 4” en “Motorical track- en spelcentrum Speciaal” toestellen officieel in gebruik genomen. Olga Commandeur gaf een korte “fitness workshop” aan vooral de oudere generatie die de combi 4 zullen gaan gebruiken.

De heer Dadema, burgemeester van Raalte, verzorgde de opening van het "Special Speeltoestel", een reusachtig klim- en klauter spelcentrum. Gerard Koolhof voorzitter van de speeltuinvereniging bedankte een ieder die zijn of haar bijdrage heeft geleverd om dit project tot een geweldig succes te maken.

 

Het ontwerp, de inrichting en plaatsing van de speeltoestellen is uitgevoerd door Yalp uit Goor. Om de speelomgeving een extra natuurlijke impressie te geven, zijn de duurzame houtsnippers Dekowood als veilige valondergrond toegepast. Mede door de gunstige prijsstelling van het product en uitstraling van de totale speelplek is voor dit materiaal gekozen.


De kinderen, die gedurende de festiviteiten genoten van popcorn, ijs en frisdrankjes, kunnen naar hartenlust gaan spelen de komende tijd.

Deel dit artikel