Agenda

Veilige speelruimte is essentieel voor opgroeiend kind

Veilige speelruimten zijn enorm belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Om stil te staan bij de expertise en belangenbehartiging voor de kindvriendelijke straat en zelfstandige mobiliteit van kinderen, organiseert MENSenSTRAAT in samenwerking met het VNG-Netwerk ChildFriendlyCities de bijeenkomst 'Kindvriendelijke Straat op 16 november in Den Haag

Hoe kunnen we de Rli betere handvatten geven en die aanreiken aan de verkeerswereld? Met deze bijeenkomst gaan de deelnemers op zoek naar alternatieven inventariseren, formuleren en bij voorkeur presenteren in de verkeerswereld. Volgens de organisatie zijn er genoeg publicaties waarop zij kunnen voortborduren.


Een goed voorbeeld hiervan is het Childstreetproject. Na enkele korte inleidingen gaan de deelnemers samen aan het werk en wordt hen gevraagd aanbevelingen te schrijven voor de kindvriendelijke straat. 


De netwerkbijeenkomst vindt plaats op 16 november van 14.00 - 16.00 uur bij de VNG in Den Haag. Inschrijven kan via info@mensenstraat.nl. Het programma wordt momenteel nog verder uitgewerkt. 


Deel dit artikel