Leisure Business Days - interactief programma over dagrecreatiebranche

dec8
Evenementenhal Venray biedt in samenwerking met partners als Pleisureworld en KWAN Leisure een interactief kennisprogramma aan op het gebied van dagrecreatie. Met onder andere de lezing ‘Hoe bereik je de klant?’, interactieve demonstraties over lasergames en een backstagetour bij attractiepark Toverland. Alle facetten uit de dagrecreatiebranche komen tijdens Leisure Business Days op 8, 9 en 10 december 2015 voorbij.

Family Entertainment Centers

Pleisureworld houdt tijdens het meerdaagse beursevenement in Venray diverse congressen, waaronder de bijeenkomst over Family Entertainment Centers. Voorafgaand aan de openingsdag van de beurs wordt aandacht besteed aan de stormachtige ontwikkeling van Family Entertainment Centers. Pleisureworld heeft deze nieuwe trend enkele jaren geleden in gang gezet. Tijdens het congres zal wordt het door hen gemaakte boek over Family Entertainment Centers gepresenteerd.
 

Management & financiering dagattracties

KWAN Leisure geeft tijdens Leisure Business Days meerdere lezingen, demonstraties en seminars, waaronder het seminar ‘Management & Financiering van dagattracties’. Dit seminar is inclusief een netwerkdiner, gevolg door de presentaties ‘Overname van dagattracties’ en ‘Management & ontwikkeling van dagattracties’. Ook zal er een interactieve discussie gefaciliteerd worden, waarbij deelnemers in discussie kunnen gaan met de inleiders. Het seminar wordt afgesloten met een netwerkborrel.
 

Nieuw platform dagrecreatiebranche

De eerder genoemde congressen zijn slechts een greep uit het bomvolle kennisprogramma dat verder ook bestaat uit allerlei inloopsessies, lezingen, adviesgesprekken en interactieve demonstraties. Naast al deze activiteiten, is de vakbeurs Leisure Business Days op 8, 9 en 10 december elke beursdag te bezoeken van 13.00 – 21.00 uur. Voor bedrijven en professionals die werkzaam zijn in en voor de dagrecreatiebranche, is deze beurs de ideale kans om hun kennis en netwerk uit te breiden. Meer informatie over Leisure Business Days, het kennisprogramma en registratie voor gratis e-tickets: www.evenementenhal.nl/leisure

Leisure Business Days - interactief programma over dagrecreatiebranche

De Leisure Business Days biedt een interactief programma over de dagrecreatiebranche.

Datum / tijd

8 december 2015
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meEvenementenhal Venray, De Voorde 30