Bedrijfsnieuws

Kom in beweging voor een duurzame wereld

KOMPAN en The Great Outdoor Gym Company (TGO) hebben hun krachten gebundeld. Met het nieuwe outdoor sport- en fitness assortiment kan iedereen in beweging komen om zo de problemen rondom obesitas, inactiviteit en de ecologische voetprint op te lossen.

Samenwerking

Als marktleider in outdoor fitness- en sporttoestellen, heeft TGO de krachten gebundeld met 's werelds grootste aanbieder van speelse oplossingen in de openbare ruimte, KOMPAN. De gezamenlijke ambitie is om mensen in beweging te krijgen. Want gezondheid betekent een vitaal leven en een duurzame wereld.

 

TGO heeft inmiddels al meer dan 500 outdoor fitness toestellen in Engeland geïnstalleerd. Daarnaast lopen er 20 pilots op groene energie sportscholen waarbij de menselijke energie wordt omgezet in elektriciteit. De wereldwijde distributie van deze innovatieve sport- en fitnessproducten zal door KOMPAN verzorgd worden.

 

Doel

'Ons doel is om de groenste fitnessruimte in de wereld te maken. Samen met KOMPAN kunnen we kinderen maar ook volwassenen naar buiten krijgen en fitness voor iedereen toegankelijk maken. Wanneer opdrachtgevers kiezen voor onze groene energie producten wordt de energie van de gebruikers gerecycled en worden er mooie duurzame resultaten bereikt.’ aldus Georgie Delaney, Creative Director en medeoprichter van TGO.

 

TGO Managing Director, Matt Delaneym, voormalig sportleraar en professioneel basketbalspeler, voegt daar aan toe: 'We weten dat het probleem van inactiviteit wereldwijd toeneemt. De meeste mensen hebben onvoldoende lichaamsbeweging. Daarnaast is er een grote groep mensen die het ontbreekt aan tijd of het geld om een indoor sportschool te bezoeken. Met TGO sport- fitness plekken bieden wij een leuk, vrij en gratis te gebruiken alternatief. Door de samenwerking met KOMPAN hebben wij er vertrouwen in dat sporten en trainen in parken net zo vanzelfsprekend wordt als buitenspelen'.


De visie van TGO en KOMPAN is om wereldwijd speel- en sport- en ontmoetingsplekken te realiseren die bijdragen aan de gezondheid, het leervermogen en de sociale inclusie van kinderen en volwassenen. 

Deel dit artikel