Adrenaline speeltoestellen

dinsdag 16 augustus 2011
timer 2 min
De Adrenaline lijn is een nieuwe serie speeltoestellen van Goede Speelprojecten. De producten zijn ontwikkeld om in te klimmen, hangen, glijden, draaien of gewoon te ‘chillen’. Het speelconcept is gebaseerd op het bevorderen van lateraal en adaptief spel zonder regels.
Adrenaline speeltoestellen

Adrenaline speeltoestellen

De Adrenaline lijn is een nieuwe serie speeltoestellen van Goede Speelprojecten. De producten zijn ontwikkeld om samen met vrienden en vriendinnen in te klimmen, hangen, glijden, draaien of gewoon te ‘chillen’. Het speelconcept is gebaseerd op het bevorderen van lateraal en adaptief spel zonder regels. Het spel begint op elk punt en gaat alle kanten op.

Poedercoatings


De toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor jongeren van 8 tot 16 jaar. De serie bestaat uit hoge constructies, zorgvuldig geconstrueerde netten en gedraaide klimstructuren. De producten zijn voorzien van visueel en tactiel interessante poedercoatings.

Adrenaline Sky Carver


De Sky Carver is een 4 meter hoge constructie voor wakeboarden in de lucht, speciaal ontwikkeld voor tieners voor dynamisch gebruik vol met adrenaline. \"Carvers\" starten met het leren het board steeds hoger de lucht in te draaien, te spinnen, het uitvoeren van board grabs en nog vele andere tricks die geïnspireerd zijn door skateboarding, wakeboarding en kitesurfing. Dit toestel daagt tieners uit om hun fysieke en motorische grenzen te leren kennen. Voor de toeschouwers biedt het veel spektakel. Het ontwerp is zodanig dat de beweging vooral in één richting gaat waarbij het nagenoeg onmogelijk is de ondersteunende bogen te raken.

Adrenaline Surf Spinner


De Surf spinner is een nieuw toestel voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het draait en zigzagt op en neer en geeft een surf-achtige ervaring; snelheid en zwaartekracht.
Loop, spring en bedwing de golven met je vrienden of alleen door je niet af te zetten maar gebruik te maken van de wetten van de zwaartekracht. Dit doe je door de propeller steeds sneller in beweging te krijgen. Alleen of samen te gebruiken.

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Adrenaline speeltoestellen