'Kindvriendelijke ruimte' Studiedag

maandag 3 oktober 2011
timer 1 min
Studiedag 'Kindvriendelijke publieke ruimte in de stad' Op woensdag 19 oktober wordt in Den Bel in Atwerpen de Studiedag 'Kindvriendelijke publieke ruimte in de stad' gehouden, met een lezing van Prof. Lars Gemzøeen diverse workshops. De middag is bedoeld voor iedereen die zich professioneel bezig houden met kindvriendelijke initiatieven in de stad.
'Kindvriendelijke ruimte' Studiedag

 

Wat?
In 2011 is Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad. De stad werkt al jaren aan een integraal en geïntegreerd speelruimtebeleid. Zo is er de traditie om tweejaarlijks een studiedag te organiseren rond kindvriendelijke publieke ruimte.

In de voormiddag is er een lezing van Prof. Lars Gemzøe (partner van Gehl Architects). In de namiddag kan u kiezen uit een divers aanbod van workshops.

Wie?
Deze studiedag is in eerste instantie bedoeld voor ruimtelijk planners, stedenbouwkundig ambtenaren,  ontwerpers van publieke ruimte, landschapsarchitecten, producenten en verdelers van straatmeubilair,… Daarnaast zijn ook speelruimte-ambtenaren, jeugdconsulenten en jeugdwerkers die meer vertrouwd willen worden met kindvriendelijke publieke ruimte zeker welkom.

Wanneer?
Woensdag 19 oktober, 9u – 17u

Waar?
Den Bell Antwerpen

Inschrijven kan via deze link .

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
'Kindvriendelijke ruimte' Studiedag