Meer uitdaging voor schoolplein Sint Maartenschool Bolsward

woensdag 1 januari 2020
timer 1 min
Vanuit de Sint Maartenschool in Bolsward werd de vraag gesteld om meer uitdaging aan te bieden op het huidige schoolplein, zodat er voor alle kinderen spelmogelijkheden zijn en het plein een groenere uitstraling krijgt.

Tussen de oude, bestaande bomen is een klim-/klauterparcours aangebracht, waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Rondom één boom is door de ouders een zelf gemaakte houten plateau aangebracht dat dienst doet als chillplek.

 

Centraal op het plein is een heuvel van kunstgras gemaakt. Uniek aan deze heuvel is dat één zijde bestaat uit gelijmde tegels, die dienen als tribune. Doordat er nu een duidelijke routing is op het plein verdelen de kinderen zich meer over het plein. Bovendien is er nu meer verschillend spelgedrag waardoor er voor elk type kind iets te beleven valt. 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Platform BuitenSpelen