Nieuwe speelplek beleidsplan Voorburg

vrijdag 22 juli 2011
timer 1 min
Nieuwe speelplek volgens beleidsplan Voorburg De afgelopen weken is hard gewerkt aan het opknappen van de speelplek op het Van Faukenbergeplein in Voorburg. De speelplek is één van de speelplekken die in de gemeente zijn gerenoveerd ter uitvoering van het speelruimteplan dat samen met wijkbewoners tot stand is gekomen.
Nieuwe speelplek beleidsplan Voorburg


Speelruimteplan


De speelplek aan het Van Faukenbergeplein is één van de speelplekken die in de gemeente zijn gerenoveerd ter uitvoering van het speelruimteplan. Dit beleidsplan is in samen met wijkbewoners tot stand gekomen. Hierin is een groot aantal plekken in de gemeente vastgesteld, dat in aanmerking komt voor een renovatie of uitbreiding van speelruimte. Per jaar worden er vijf tot tien speelplekken opgeknapt.

Kids Only


Kinderen uit de buurt hebben actief meegedacht over de inrichting van hun nieuwe speelplek aan het Van Faukenbergeplein tijdens de Kids Only-middag. De resultaten van deze middag hebben geleid tot een nieuw inrichtingsplan. Er is een nieuw combinatietoestel met glijbaan en een vogelnestschommel. Beide toestellen zijn geplaatst op rood kunstgras met blauwe vormen die voor extra speelaanleiding zorgen. Op het plein zijn ook pleinplakkers als speelaanleiding aangebracht.

Bron: Het Krantje online

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Nieuwe speelplek beleidsplan Voorburg