Nieuwe speelplekken in Zaanstad Noord

vrijdag 12 augustus 2011
timer 1 min
Vijf nieuwe speelplekken in Zaanstad Noord Twee speelplekken in Assendelft en een in Wormerveer krijgen een renovatiebeurt. Dat betekent niet dat ze een lik verf en nieuwe rubberen tegels krijgen: ze worden echt helemaal opnieuw ingericht. Daarnaast krijgen Assendelft en Wormerveer er elk nog een extra speelplek bij.
Nieuwe speelplekken in Zaanstad Noord


Inloopbijeenkomst


Bewoners mogen altijd meedenken en -praten over de nieuwe inrichting van de speelplaatsen. Omwonenden ontvangen een uitnodiging per brief voor een inloopbijeenkomst.

Schieten


Bewoners kunnen tijdens de inloopbijeenkomst ‘schieten’ op het voorlopige ontwerp. Aan de hand van de suggesties wordt het ontwerp waar mogelijk aangepast en dan volgt een definitief ontwerp, waarop belanghebbenden nog eens twee weken kunnen reageren.

Nieuw speeltuintje


De speelplekkin den de Leeuwerikstraat in Wormerveer en de Klokkemeet in Assendelft worden gerenoveerd. Aan de Burgemeester De Boerstraatin Assendelft komt een nieuw speeltuintje, net als in het Noordsterpark in Wormerveer.

Bron: Dichtbij

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Nieuwe speelplekken in Zaanstad Noord