Vacature: Accountmanager (speeltoestellen) Noord-Oost

maandag 1 augustus 2011
timer 3 min
Als sterk groeiende organisatie is Proludic Nederland op zoek naar een adviserende Account Manager voor de verkoop van Speel- , Sport- & Buitenfitness producten. Als Account Manager heb je een uitdagende functie, waarbij je een balans zoekt tussen commercie en kwalitatief relatiebeheer. Je richt je vooral op de overheid (gemeentes), scholen, recreatieparken, campings en speelparken.
Vacature: Accountmanager (speeltoestellen) Noord-Oost

 

Proludic Nederland


Ben jij iemand die houdt van interessante verkooptrajecten en adviserende verkoop dan is dit een zeer interessante functie voor jou. We zijn niet op zoek naar de 'gladde verkoper' die ervan houdt om snel te scoren; Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis van onze zakelijke relaties. Als Account Manager heb je een uitdagende functie in jouw regio. Je bent dagelijks bezig met het acquireren van nieuwe relaties en natuurlijk ook met het beheren van de bestaande relaties. Je richt je vooral op de overheid (gemeentes), scholen, recreatieparken, campings en speelparken. Proludic Nederland is altijd gericht op het verbeteren van haar dienstverlening en groeit continu. Hierdoor is er binnen onze afdeling Verkoop de volgende functie ontstaan:

Account Manager (Noord/Oost Nederland)


Speeltoestellen, Sport- en Buitenfitness producten.

Als sterk groeiende organisatie is Proludic Nederland op zoek naar een adviserende Account Manager voor de verkoop van Speel- , Sport- & Buitenfitness producten. Als Account Manager heb je een uitdagende functie, waarbij je een balans zoekt tussen commercie en kwalitatief relatiebeheer. Je bent dan ook dagelijks bezig met het acquireren van nieuwe relaties en het beheren van bestaande relaties. Je richt je vooral op de overheid (gemeentes), scholen, recreatieparken, campings en speelparken.

Functie-eisen:


• Beschikken over HBO werk- en denkniveau;
• Verkoopervaring hebben binnen een project-/ productomgeving;
• Woonachtig in Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Assen, en omgeving;
• Gevoel hebben voor techniek / ruimtelijk inzicht;
• Beschikken over een uitgebreid netwerk binnen de regio;
• Beschikken over de volgende competenties: Klant- en resultaatgerichtheid, gespreksvaardigheid,
initiatief, plannen, assertiviteit en stressbestendigheid.


Arbeidsvoorwaarden:


Een zelfstandige functie met eigen planning en verantwoordelijkheden. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke auto- en bonusregeling, mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Proludic Nederland is een toonaangevend bedrijf met een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige speel- en sporttoestellen en oplossingen voor buitenfitness. De organisatie kent een informeel, direct en sociaal karakter. Er wordt direct gerapporteerd aan het management waardoor de
samenwerking op de werkvloer als dynamisch en effectief wordt ervaren. Zelfstandigheid, creativiteit en betrokkenheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aanvullende informatie:


Referentie: JPNLXDG0
Dienstverband: Vast (Fulltime)
Werklocatie: Zwolle, Apeldoorn, Enschede, ... (Overijssel / Gelderland)
Branche: Groothandel / Handel
Beroep: Commercieel / Verkoop
Carrièreniveau: Midcareer (ervaren)
Salaris indicatie: MarktConform
Startdatum: Per direct
Niveau: HBO
 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Vacature: Accountmanager (speeltoestellen) Noord-Oost