Project

Nieuw calisthenics speelpark in Ossendrecht

Natuurlijke valondergronden bij sport- en fitnessvoorzieningen! Onlangs is een nieuw Calisthenics park in Ossendrecht in de gemeente Woensdrecht ontworpen en ingericht door de firma Street Workout Nederland.

Deze toonaangevende leverancier van moderne sport en speeltoestellen creëert buitengewoon inspirerende sportparken voor jong en oud. Op professionele wijze worden uitdagende creaties ontworpen zodat naast plezier ook de bezoekers kunnen bewegen en elkaar kunnen ontmoeten. Het BarManiaPro-concept biedt voldoende uitdaging voor iedereen die zich op een sportieve wijze wil gaan uitleven in de buitenlucht.

Om de veiligheid bij het spelen, sporten en bewegen te waarborgen, moet er natuurlijk ook een kwaliteit valondergrond worden toegepast. Dikwijls wordt aan een vaste ondergrond gedacht bij sporttoestellen maar Streetworkout Nederland wil naast de veiligheid van toestellen en ondergronden ook het thema milieu, natuurlijke uitstraling en circulariteit toevoegen aan komende concepten in ontwerp en inrichting.


De valondergrond van Dekowood houtsnippers voldoet aan de NEN1177 normering en is als gerecycled product toekomstbestendig en bij uitstek geschikt om bij meerdere gevarieerde speel-en sport parken te gebruiken. Het materiaal is eenvoudig aan te leggen, onderhoudsvriendelijk en voordelig in aanschaf. Nu buiten sport en spelen leuk en gezond is, zal er meer geïnvesteerd worden de komende jaren in soortelijke concepten die voor iedereen toegankelijk zullen zijn.

 

Deel dit artikel